Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada saçımın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Rüyada eşini kısa saçlı görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçlarını kısa görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada kısa saçlı bayan görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kısaltmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yüzünün de güleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kısa saç görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, hasretin biteceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kısaltmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments