Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek kafasının rahat edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, duygularının ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun saçlı kadın gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel sözler işiteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada saçı uzun kadın görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalettir.

Rüyada uzun kadın saçı görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, moral bulacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments