Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçın uzun olduğunu görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada saçın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işaret eder.

Rüyada boyalı uzun saç görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada uzun lüle saç görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kolaylık elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada saçını uzun görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun erkek saçı görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin saçlarını uzun görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kestirmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, şansının ve bahtının döneceğine inanılır.

Rüyada birini çok uzun saçlı görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, saygınlık kazanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments