Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının siyah olduğunu görmek

Rüyada saçının siyah olduğunu görmek

Rüyada saçının siyah olduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada saçının siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Rüyada saça siyah kına yakmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçını siyah görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah saç kesmek kişinin kafasının rahat edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, daha iyi anlaşır olacağına delalettir.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve kısa saç görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç siyah görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah düz saç görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments