Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını siyah görmek

Rüyada birinin saçını siyah görmek

Rüyada birinin saçını siyah görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, onlardan medet umacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Rüyada birinin saçını siyah gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Rüyada saçın siyah olduğunu görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, nasiplerini alacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada saçımın siyah olduğunu görmek üstünlük elde edeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçlarını siyah görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah boyalı saç görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü siyah saçlı görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve siyah görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçı siyaha boyatmak yeni iş teklifleri alacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments