Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın saçı yutmak

Rüyada kadın saçı yutmak

Rüyada kadın saçı yutmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada kadın saçı yutmak gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Rüyada kadın saçı yutmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada saç kılı yutmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada saç teli yutmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç yutmak sebep olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret eder.

Rüyada saç yumağı yutmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını yutmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada mavi saçlı kadın görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının saçlarını görmek gelirinin de garanti altında olacağına, geçecek güzel bir ömre, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments