Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bereketin eksileceğine işaret eder.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek büyük bir ihanete uğranacağına, umutlarının söneceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek herkesin rahat edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments