Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kısa saçlı görmek

Rüyada eşini kısa saçlı görmek

Rüyada eşini kısa saçlı görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada eşini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada eşinin saçını kısa görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşini kısa saçlı görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalettir.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek anne duasının açılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin saçını kısa görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Rüyada çok kısa saç görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments