Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek

Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek

Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ayağa kalkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını kısa görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin saçlarını kısa görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, gamsız bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kısa görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçının kısa olduğunu görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, büyüleyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments