Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kel görmek

Rüyada saçını kel görmek

Rüyada saçını kel görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, az çalışarak çok gezeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Rüyada saçını kel gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek başarılı bir insan olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kel saç görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine inanılır.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, rahata erileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına inanılır.

Rüyada saçını kel kestirmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını kel görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada saçının tepesini kel görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments