Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kesilirken görmek

Rüyada saçı kesilirken görmek

Rüyada saçı kesilirken görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı kesilirken gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Rüyada birinin saçlarının kesildiğini görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada saçı kesilmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısacık kesildiğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı kesildiği için ağlamak akıllı adımlar atacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada saçın kesildiği görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments