Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi boş dolap görmek

Rüyada içi boş dolap görmek

Rüyada içi boş dolap görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, daha bir sevileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi boş dolap gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada içi boş dolap görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada boş dolap görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş elbise dolabı görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işarettir.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına yorulur.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada içi dolu dolap görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada içi boş buzdolabı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi boş ev görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments