Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı sarı yapmak

Rüyada saçı sarı yapmak

Rüyada saçı sarı yapmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına tabir olunur.

Rüyada saçı sarı yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Rüyada saçı sarı yapmak kötü durumlara düşürüleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sarı idrar yapmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarı kaka yapmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı çiş yapmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada sarı makyaj yapmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sarı renk badana yapmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada sarı boya yapmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı badana yapmak aralarında bir konuşma geçeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments