Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça sabun görmek

Rüyada saça sabun görmek

Rüyada saça sabun görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada saça sabun gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada sabunla saçını yıkamak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada saçı sabunlu görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada saça sabun görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçı sabunla yıkamak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını sabunla yıkamak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada saçta sabun görmek maddi açıdan ferahlamaya, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments