Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı sabunla yıkamak

Rüyada saçı sabunla yıkamak

Rüyada saçı sabunla yıkamak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını sabunla yıkamak huzura ve esenliğe kavuşacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sabunla saçını yıkamak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada saçı sabunla yıkamak beklentilerinin yerine geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sabunla saç yıkamak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments