Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla saçını yıkamak

Rüyada sabunla saçını yıkamak

Rüyada sabunla saçını yıkamak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla saçını yıkamak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Rüyada saçı sabunla yıkamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını sabunla yıkamak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sabunla saç yıkamak tutulan yolun isabetli olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, galibiyetlerinin artacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla saçını yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments