Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta sabun görmek

Rüyada saçta sabun görmek

Rüyada saçta sabun görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada saçta sabun gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yorulacağına yorulur.

Rüyada saçı sabunlu görmek adının fesada karışacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada saçta sabun görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada saçını sabunla yıkamak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sabunla saç yıkamak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sahip olduklarının eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalettir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada saça sabun görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments