Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça boya yapmak

Rüyada saça boya yapmak

Rüyada saça boya yapmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça boya yapmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada saça boya yapmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç boya yapmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve boya yapmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah boya yapmak de zenginliğe kavuşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde boya yapmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada badana boya yapmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada duvara boya yapmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments