Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ve sakal görmek

Rüyada saç ve sakal görmek

Rüyada saç ve sakal görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada saç ve sakal kestirmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada sakal ve saç kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada saçlı sakallı erkek görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına tabir olunur.

Rüyada saçının sakalının beyazladığını görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek muradına ereceğine, sağlığından olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saç sakal kesmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada saç ve sakal kesmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments