Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tokası vermek

Rüyada saç tokası vermek

Rüyada saç tokası vermek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada saç tokası vermek gördüyseniz:

  • Fazla özgürlük merakı tuhaf durumların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada saç fırçası ve toka görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada renkli saç tokaları görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi saç tokası görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bunun da geleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada renkli saç tokası görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada saçına toka takmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada saç tokası görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada saçında toka görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç tokası toplamak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments