Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli saç tokası görmek

Rüyada renkli saç tokası görmek

Rüyada renkli saç tokası görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada renkli saç tokası gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Rüyada renkli saç tokası görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada renkli saç tokaları görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, onu alkışlayacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk toka görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret eder.

Rüyada renkli toka görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli tokalar görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada saçına toka takmak oldukça büyük başarılara, kazancının günden güne çok artacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada saça toka takmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına inanılır.

Rüyada yeşil saç tokası görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments