Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç göstermek

Rüyada saç göstermek

Rüyada saç göstermek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada saç göstermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada saçını göstermek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç göstermek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada bacağını göstermek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizini göstermek kendisine ev alacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer göstermek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada saygı göstermek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Rüyada birine yüzük göstermek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kendini göstermek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments