Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç diplerini görmek

Rüyada saç diplerini görmek

Rüyada saç diplerini görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, mutluluğunun daim olacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç diplerini gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Rüyada saç diplerinde yara görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işarettir.

Rüyada saç dibinde yara görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının dibinin beyazladığını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç diplerini görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada saç dibini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç dibi görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek ele geçen kazancın artacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments