Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç diplerinde yara görmek

Rüyada saç diplerinde yara görmek

Rüyada saç diplerinde yara görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada saç diplerinde yara gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada saç diplerinde yara görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç dibinde yara görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç dibini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, ayıplanacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç diplerini görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada saçlarının dibinin beyazladığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet eder.

Rüyada saç dibi görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments