Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç dibini görmek

Rüyada saç dibini görmek

Rüyada saç dibini görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kötü sözler duyacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada saç dibini gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada saç dibini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının dibinin beyazladığını görmek çocuk sahibi olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet eder.

Rüyada saç dibinde yara görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç diplerini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işarettir.

Rüyada saç dibi görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada saç diplerinde yara görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments