Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını çekmek

Rüyada arkadaşının saçını çekmek

Rüyada arkadaşının saçını çekmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını çekmek gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada arkadaşının saçını çekmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarınla halay çekmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının dişini çekmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınla halay çekmek karar vermekte güçlük çekeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini saçını çekmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını çekmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Rüyada düşmanının saçını çekmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments