Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saç çekmek

Rüyada birinin saç çekmek

Rüyada birinin saç çekmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yeni hobiler edinileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saç çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Rüyada kardeşinin saçını çekmek geçecek güzel bir ömre, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç fön çekmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçını çekmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının saçını çekmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Rüyada saç çekmek görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçını çekmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını çekmek sorumlu tutacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızın saçını çekmek yanlış işler yapacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments