Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç boyasının aktığını görmek

Rüyada saç boyasının aktığını görmek

Rüyada saç boyasının aktığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç boyasının aktığını gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada saçının boyasının aktığını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada saç boyasının aktığını görmek malının ve parasının da artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada ak saçlı olmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kendisiyle de gururlanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarda ak görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada saçlarında ak görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı ak görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ak saçlı görmek çok büyük destek vereceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments