Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına ak düştüğünü görmek

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, muradın gerçekleşeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada saçına ak düştüğünü gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Rüyada saçlara ak düştüğünü görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada saçlarına ak düştüğünü görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, rızkının artacağına delalet eder.

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada saça ak düştüğünü görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada saçlarına ak düşmek insanların hayranlığını kazanacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada saçına ak düşmek dertleşerek moral bulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada ak saç koparmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç boyasının aktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments