Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı ak görmek

Rüyada saçı ak görmek

Rüyada saçı ak görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçı ak gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada saça ak düşmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ak saçlı görmek yeni işler peşinde koşulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak saçlı kadın görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçının boyasının aktığını görmek mallarının artacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada ak saçlı dede görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak saçlı adam görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ak saçlı nine görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlara ak düştüğünü görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments