Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının boyasının aktığını görmek

Rüyada saçının boyasının aktığını görmek

Rüyada saçının boyasının aktığını görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok kötü günler yaşayacağına, meşakkate düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada saçının boyasının aktığını gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Rüyada saçının boyasının aktığını görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç boyasının aktığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ak saçlar görmek borcunun çok olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada ak saçlı birini görmek başarısızlığa düşüleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, başarıların çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ak saçlı kadın görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça ak düşmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayra ve esenliğe, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına ak düşmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları ak görmek içine kapanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments