Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla yıkandığını görmek

Rüyada sabunla yıkandığını görmek

Rüyada sabunla yıkandığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, başarı kaydedeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sabunla yıkandığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim materyalleri çok fazla anlam ifade etmiyor olabilir, aşırı harcama yapmamalısınız.

Rüyada elinde sabun görmek uykusuz geceler yaşayacağına, işinde terfi alacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bir kalıp sabun görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev sabunu görmek hayırlı haberler duyacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, büyük bir aşk yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulur.

Rüyada sabunla el yıkamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sabuna basmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla ayak yıkamak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük özgüven kazanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine inanılır.

Rüyada su ve sabun görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments