Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabuna basmak

Rüyada sabuna basmak

Rüyada sabuna basmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, başarısız olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sabuna basmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada sabuna basmak riske atılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Rüyada kullanılmış sabun görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sabun vermek rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada sabunlu el görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yüze sabun görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabun görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sabunla banyo yapmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, rahatın kaçacağına delalet eder.

Rüyada sabun aldığını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments