Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla el yıkamak

Rüyada sabunla el yıkamak

Rüyada sabunla el yıkamak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabunla el yıkamak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak istediği projeleri yapamayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, fakir çocukları giydireceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine yorulur.

Rüyada sabunla elini yıkamak işlerin günden güne kötüleşeceğine, makamını kaybedeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments