Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla yıkamak

Rüyada sabunla yıkamak

Rüyada sabunla yıkamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada sabunla baş yıkamak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli sabunla yıkamak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, bol muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabun yıkamak maddi olanakların artacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sabunla çamaşır yıkamak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sabunla yüz yıkamak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments