Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun koklamak

Rüyada sabun koklamak

Rüyada sabun koklamak ticari anlamda yön değiştireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, kederinin dağılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, bekarsa evleneceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabun koklamak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada sabun koklamak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, doyasıya sefasını süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak koklamak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada pembe gül koklamak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kokladığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir şey koklamak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada saçı koklamak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gül koklamak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayatın tadına varacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül kokladığını görmek bilincin artacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments