Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun bezi görmek

Rüyada sabun bezi görmek

Rüyada sabun bezi görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada sabun bezi gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Rüyada sabunlu bez görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sabun bezi görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına bez bağlamak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret eder.

Rüyada bezli bebek görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra bezi almak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada hasta bezi görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ticaret ehli olacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet bezi yıkamak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerin kapanacağına, işlerinin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada kakalı bez görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kısmetlerin çoğalacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments