Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakalı bez görmek

Rüyada kakalı bez görmek

Rüyada kakalı bez görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, başarılarının katlanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı bez gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kakalı bez yıkamak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işaret eder.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada kakalı bez görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Rüyada bez bebek yapmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunalacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada adetli bez görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments