Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlu bez görmek

Rüyada sabunlu bez görmek

Rüyada sabunlu bez görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, zor durumda bırakacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sabunlu bez gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada sabunlu bez görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sabun bezi görmek bekarsa evleneceğine, rızkının çoğalacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Rüyada adet bezi yıkamak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık bezi görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine tabir olunur.

Rüyada adetli bez görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra bezi çırpmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli bez görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments