Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına bez bağlamak

Rüyada altına bez bağlamak

Rüyada altına bez bağlamak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, gönül gözünün açılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada altına bez bağlamak gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Rüyada altına bez bağlamak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kederlerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, bahtın açılacağına delalet eder.

Rüyada ağaca bez bağlamak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe bez bağlamak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet eder.

Rüyada bez bağlamak sorunların günden güne artacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada altını bağlamak akıl vereceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, istediği makama geleceğine delalettir.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaletten bez çıkarmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments