Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah ezanı dinlemek

Rüyada sabah ezanı dinlemek

Rüyada sabah ezanı dinlemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Rüyada sabah ezanı dinlemek gördüyseniz:

  • Hayatınız daha rahat bir şekil kazanıyor.

Rüyada sabah ezanını dinlemek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada sabah ezanı dinlemek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sabah ezan sesi duymak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah ezanından korkmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah ezanını okumak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Rüyada sabah ezan duymak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments