Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah ezanını okumak

Rüyada sabah ezanını okumak

Rüyada sabah ezanını okumak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Rüyada sabah ezanını okumak gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sabah ezanını okumak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanı okumak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, rütbe edineceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sabah ezanı duymak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı dinlemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulur.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanını dinlemek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanında uyanmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments