Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgardan kaçmak

Rüyada rüzgardan kaçmak

Rüyada rüzgardan kaçmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüzgardan kaçmak gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada rüzgardan kaçmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızlı rüzgar görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, rahat nefes alınacağına, iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada rüzgar hissetmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada evde rüzgar görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, destek göreceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulur.

Rüyada sert rüzgar görmek o masumların bedduasını alacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada tozlu rüzgar görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toz rüzgarı görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada rüzgara hükmetmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ödeme güçlü çekeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments