Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırarak uyanmak

Rüyada bağırarak uyanmak

Rüyada bağırarak uyanmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bağırarak uyanmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırarak uyanmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırarak dua etmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırarak ezan okumak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırarak koşmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırarak ağlamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada bağırmaya çalışmak yeni şeyler keşfedeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada bağırıp ağlamak içinin hafifleyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments