Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüşvet yemek

Rüyada rüşvet yemek

Rüyada rüşvet yemek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada rüşvet yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada rüşvet yemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada rüşvet almak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, insanlara küsüleceğine inanılır.

Rüyada polise rüşvet vermek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüşveti geri çevirmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada tepsiyle yemek görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemeğini görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden bal yemek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments