Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalettir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, bir sınavdan geçileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada etrafında kediler görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedi doyurmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kedinin karnını doyurmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada aç kedi doyurmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolaşan kedi görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada aç kediyi doyurmak işlerine bereket geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kedileri doyurmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments