Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda dolaştığını görmek

Rüyada pazarda dolaştığını görmek

Rüyada pazarda dolaştığını görmek kötü durumlara düşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Rüyada pazarda dolaştığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Rüyada pazarda dolaştığını görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek kafa dağıtacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak zararın gittikçe daha da artacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü doyurmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sarmaş dolaş olmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada doblo araba görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments