Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi ruh görmek

Rüyada iyi ruh görmek

Rüyada iyi ruh görmek günahlara, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada iyi ruh gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada iyi ruh görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ruh olarak dolaşmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Rüyada ruhunun çıktığını görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Rüyada ölünün ruhunu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada kendini ruh gibi görmek tecrübelerini aktaracağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruh kovalamak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments