Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhlardan kaçmak

Rüyada ruhlardan kaçmak

Rüyada ruhlardan kaçmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Rüyada ruhlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Rüyada ruhlardan kaçmak hayatının da zorlaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada ruhdan kaçmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada öldüğünü ve ruhunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ruh öldürmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruhunun bedenden çıktığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının ruhunu görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada erkek ruh görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments