Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan ruhlar görmek

Rüyada uçan ruhlar görmek

Rüyada uçan ruhlar görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçan ruhlar gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Rüyada uçan ruh görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada uçan ruhlar görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada ruhunun uçtuğunu görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayırlı haberler alacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin ruhunun geldiğini görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ruh çağırdığını görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birinin ruhunun çıktığını görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada ruh tarafından kovalanmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir araya geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments